2014-05-13 10:24:43
Φωτογραφία για Ηλεία: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασαν στο ίντερνετ συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού - Οργή και πόνος στην κηδεία
Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού από διαρρήκτη και την κηδεία του στην Ανδραβίδα, ο Σύλλογος Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 35χρονου συναδέλφου τους Βασίλη Μαρτζάκλη και ανέβασε στο ίντερνετ τη φωτογραφία που βλέπετε «Για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, να εκφράσουμε τη βαθιά μας οδύνη και θλίψη, για τον τραγικό χαμό ενός ακόμη συνάδελφου μας, ο οποίος, το βράδυ της Κυριακής, και ενώ επέστρεφε σπίτι του, εκτός υπηρεσίας, διαπίστωσε, πως λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω σε γειτονικό του σπίτι, γινόταν διάρρηξη. Στην προσπάθεια του να πλησιάσει στο συμβάν, δέχτηκε μαχαιριές στο στήθος από τον διαρρήκτη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 35χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου και ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Στον ελεύθερο του χρόνο, ασχολείτο με το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα με την ακαδημία ποδοσφαίρου Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας σε μικρά παιδάκια τα μυστικά του αθλήματος. Από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας, στους γονείς του, όπως επίσης στους γνωστούς και φίλους του. Καλό ταξίδι Βασίλη!!»


Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες το απόγευμα. "Αθάνατος", "ήρωας" και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Έτσι αποχαιρέτησαν 2.000 και πλέον πολίτες, τον 35χρονο Βασίλη Μαρτζάκλη, όταν η σορός του έφτανε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα, για την εξόδιο ακολουθία.

Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, τα παιδιά, οι γονείς, τα αδέλφια του.Η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη και αφιλοκερδώς παραστάθηκε και η Φιλαρμονική Λεχαινών...

Πηγή: newsit
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Game of… Adonin-ones
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Game of… Adonin-ones
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ