2014-05-14 12:58:14
Φωτογραφία για Τι συνέβη στην Αντζελίνα Τζολί και έμοιαζε σαν να την έχουν αλευρώσει
To μέικ απ μπορεί να σε κάνει θεά, μπορεί όμως και να σε καταστρέψει. Στην περίπτωση της Αντζελίνας Τζολί ακόμη και ένα λάθος στο μέικ απ δεν μπορεί να της στερήσει τίποτα από τη λάμψη και την ομορφιά της, ωστόσο, είναι ικανό να της χαρίσει κάποια... κακά καρέ, τα οποία, όπως είναι φυσικό, θα κάνουν το γύρο του κόσμου. Οπως συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας.

Η καλλονή ηθοποιός συνόδευσε τον Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Normal Heart», στην οποία συμμετέχει ως παραγωγός, στη Νέα Υόρκη.

Μόλις άνοιξαν οι πόρτες του μαύρου τζιπ που μετέφερε το ζευγάρι στο χώρο της εκδήλωσης, τα φλας άστραψαν. Η Αντζελίνα Τζολί ήταν όπως πάντα εκθαμβωτική. Μόνο που φαινόταν σαν κάτι να έχει στο αριστερό ζυγωματικό της. Οι φωτογράφοι δεν ήθελαν και πολύ. Εστίασαν στο μάγουλο της ηθοποιού...

Προφανώς η μακιγιέζ ή και η ίδια, το παράκαναν με την πούδρα στο συγκεκριμένο σημείο, βάζοντας παραπάνω από ότι έπρεπε και σε απόχρωση που δεν ταίριαζε με αυτή της επιδερμίδας της ηθοποιού. Και μπορεί κάτι τέτοιο να μην φαίνεται υπό... φυσιολογικές συνθήκες, αλλά κάτω από τα δυνατά φώτα και τα δεκάδες φλας των φωτογράφων όλα δείχνουν διαφορετικά.

Οπως και να έχει ακόμη και με το λευκό «μπάλωμα», η καλλονή ηθοποιός ήταν για μια ακόμη φορά κομψή, εντυπωσιακή και λαμπερή όσο ποτέ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ