2014-05-15 20:45:04
Φωτογραφία για Μητέρα και κόρη οι δολοφόνοι της προέδρου της επαρχίας Λεόν στην Ισπανία
Μια μητέρα με την κόρη της προφυλακίστηκαν ως βασικές ύποπτοι για το φόνο της Ιζαμπέλ Καράσκο, προέδρου της... επαρχίας Λεόν στη βόρεια Ισπανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Πρόκειται για την 55χρονη Μαρία Μονσερά Γκονθάλεθ Φερνάντεθ και την κόρη της, Μονσερά Τριάνα Μαρτίνεθ Γκονθάλεθ, 35 ετών, οι οποίες τέθηκαν υπό κράτηση στη φυλακή του Βιλιαχιέρο, στην κοινότητα Μανσίλια ντε λας Μούλας της επαρχίας.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα, η μητέρα ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 59χρονη πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου της Λεόν και επικεφαλής του συντηρητικού κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος (ΡΡ) της πόλης, μετά την απόλυση της κόρης της από την τοπική κυβέρνηση της Λεόν. Η ίδια δήλωσε ότι σχεδίαζε το φόνο επί δύο χρόνια!

Οι δύο γυναίκες είναι αντιμέτωπες με ποινή κάθειρξης 20 ετών, ενώ στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο -μια δημοτική αστυνομικός-, η οποία παρέδωσε την Τρίτη το όπλο του εγκλήματος, ένα ρεβόλβερ, στην αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΧΑΝΤΑΒΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΧΑΝΤΑΒΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ