2014-05-16 10:17:07
Φωτογραφία για Για τον Σεπτέμβριο παρατάθηκε η λειτουργία της οδικής σύνδεση ΟΛΘ με ΠΑΘΕ
Μικρή παράταση για να ολοκληρωθεί πήρε το οδικό έργο για τη σύνδεση της 6ης προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με τον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και την Εγνατία Οδό, που είχε παραμείνει στάσιμο από το 2010, λόγω εμπλοκών στη σύμβαση. Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της Εγνατίας Οδού το πήρε νέα ημερομηνία περάιωσης στις 17 Σεπτεμβρίου 2014, δηλαδή 4 μήνες από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στα 26,5 εκατομμύρια ευρώ και ο αρχικός συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης ήταν 12 μήνες. Η ολοκλήρωση της σύνδεσης είναι μεγάλης σημασίας, δεδομένου ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Λιμένα Θεσσαλονίκης με τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων εμπορικών μεταφορών και τη μείωση του απαιτούμενου χρόνου προσέγγισης και απομάκρυνσης από τον λιμένα.

Ταυτόχρονα, με την εξυπηρέτηση των οχημάτων εμπορικών μεταφορών από τη νέα οδογέφυρα θα απομακρυνθεί η βαριά κυκλοφορία από το ιδιαίτερα επιβαρημένο υφιστάμενο οδικό δίκτυο και θα βελτιωθούν αισθητά οι κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιοχή.
ypodomes.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ