2014-05-16 11:00:52
Φωτογραφία για ΚΑΙ... ΛΙΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Μπατίκα έφερε παίκτη για τους Νέους του Ολυμπιακού όμως οι συζητήσεις του με τους ερυθρόλευκους πέραν του Κάμπελ αφορούν και άλλες περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει το μεγάλο... μπαμ στην ευρωπαϊκή αγορά έχοντας ενεργοποιήσει όλες τις επαφές του σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ιβηρική και όχι μόνο. Παράλληλα όμως κοιτάζει κάθε καλή περίπτωση από ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι ή που μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί ή που είναι νεαροί και ταλαντούχοι. Στο περιθώριο αυτό οι συζητήσεις των ανθρώπων του Θρύλου με μάνατζερ με τους οποίους υπάρχει συνεργασία είναι λογική και λίγο έως πολύ... επιβεβλημένη. Πάνω σε αυτήν την λογική υπάρχει και ο Χοακίμ Μπατίκα. Ο ατζέντης του Τζόελ Κάμπελ από τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει κάθε δυνατή βοήθει στην παραμονή του Κοσταρικανού διεθνούς ποδοσφαιριστή και την επόμενη σεζόν.

Δεν είναι όμως μόνο η υπόθεση Κάμπελ που..
. τρέχει. Εκτός από τον νεαρό Μπέρνι Μπερκ, που ήρθε στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί και πιθανότατα να αποκτηθεί (μετά τις συζητήσεις του εν λόγω ατζέντη με τον Ολυμπιακό) η κουβέντα περιστρέφεται και γύρω από άλλα ονόματα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ονόματα από την Γαλλία στα οποία μπορεί να βοηθήσει ο συγκεκριμένος μάνατζερ που έχει καλές σχέσεις και με τους πρωταθλητές και κυρίως με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ένας παίκτης που θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο αναφοράς που έχει ο Μπατίκα είναι ο Τζον Ρουίς, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Λιλ. Ένας ποδοσφαιριστής με μεταπωλητική αξία.

Γενικότερα ο Μπατίκα έχει την δική του λίστα από την γαλλική αγορά καθώς και από άλλα πρωταθλήματα. Στο Λιμάνι από την άλλη ο σχεδιασμός προχωρά με συγκεκριμένα βήματα αλλά και πάνω στη λογική και τη νοοτροπία που θέλουν διοίκηση και Μίτσελ. Είναι εμφανές πως κάθε ένας από τους εμπλεκόμενους με τις ερυθρόλευκες μεταγραφές έχει τις δικές του εισηγήσεις. Ρόλο-κλειδί στις μεταγραφές έτσι και αλλιώς εκτός από τον Ισπανό τεχνικό θα παίξουν και οι Γιάννης Βρέντζος, Κριστιάν Καρεμπέ, Πιέρ Ισά και Χουάνχο Λορένθο.

Επίσης είναι δεδομένο πως εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις και με τους... κλεισμένους παίκτες καθώς και σε άλλα μέτωπα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αραμαϊκή γλώσσα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αραμαϊκή γλώσσα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ