2014-05-16 15:56:04
Φωτογραφία για Τελείωσε το πάρτι με τη μαύρη εργασία στο νοσοκομείο του Ρίο - Συνελήφθησαν 6 παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες [videos]
Έξι γυναίκες που εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ριο «Παναγία Βοηθεια», χωρίς να διαθέτουν νόμιμη άδεια, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της Ασφάλειας Πατρών στο Νοσηλευτικό ίδρυμα. Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο του Γραφείου Αλλοδαπών Ανδρέα Πλέσσια, πρόκειται για τρεις Ελληνίδες, δυο υπήκοοι Βουλγαρίας και μια υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας από 26 έως 59 ετών, σύμφωνα με το patratora.gr.

Οι έλεγχοι των ανδρών της Ασφάλειας έγιναν κατόπιν συνεννόησης με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

«Το πάρτι στα νοσηλευτκά ιδρύματα και ειδικά στο νοσοκομείο ευθυνης μου το Πανεπιστημιακό του Ρίου, έχει τελειώσει«, δήλωσε ο Διοικητής του ΠΠΝΠ Χαράλαμπος Μπονάνος,

«Το φαινόμενο των αποκλειστικών νοσηλευτριών είναι μόνο στην χώρας μας, θα πρέπει όμως να έχει κανόνες και να διέπεται από την ασφαλιστική νομοθεσία», υπογράμμισε ο κ. Μπανάνος για να προσθέσει πως «πολλές από αυτές τις γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση με την νοσηλευτική υπηρεσία».

Ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Ριου κατέληξε λέγοντας πως «Φαινόμενα παραοικονομίας, μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας δεν τα δεχόμαστε στο Νοσοκομείο του Ρίου»
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ