2014-05-16 20:59:12
Φωτογραφία για Βάνα Μπάρμπα: Την πάτησα που έκανα παιδί εκτός γάμου!
Για την οικογένεια, την πολιτική αλλά και τις προσωπικές της επιλογές μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική της.

Η ηθοποιός που κατεβαίνει στην πολιτική ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, παραδέχτηκε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανε παιδί εκτός γάμου:

«Εγώ έκανα λάθος. Την πάτησα που έκανα παιδί εκτός γάμου. Κουράζομαι να έχω όλη την ευθύνη, παρόλο που η οικογένεια του πατέρα της κόρης μου είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Είναι τεράστια ευθύνη. Καλύτερα να είναι δύο μαζί, παρά να είσαι μόνος. Τότε ήταν εγωιστική η απόφαση μου να κάνω παιδί εκτός γάμου, ήμουν και 30-32 χρονών με έπαρση. Σήκωσα τη σημαία ψηλά και έκανα λάθη!»

Μάλιστα ομολογεί πως «θα έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά αν γύριζα το χρόνο πίσω. Θα ήμουν πιο ταπεινή την περίοδο της δόξας μου. Θα κοιτούσα να μαζέψω χρήματα τότε που πιστεύαμε ότι θα είναι αιώνια, και πως θα είμαστε για πάντα. Γιατί ο χρόνος είναι αδυσώπητος. Είχα την έπαρση της νεότητας».


Μιλώντας για την 12χρονη κόρη της, δεν κρύβει πως τώρα που μεγαλώνει νιώθει ότι τη «χάνει»:

«Με απορρίπτει απίστευτα! Μου λέει πως είμαι έναν αιώνα πίσω. Τώρα νιώθω 1η φορά ότι τη χάνω! Στα 12 έχει τελειώσει πια το παιδάκι και αυτό είναι επώδυνο για μένα! Μου λείπει η παιδική της εκδοχή. Δεν με αφήνει να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω πλέον. Πλέον έχουμε αγόρια, έχουμε φλερτ!»

Όσο για τη σχέση της με τις γυναίκες; 

Εξομολογείται πως «με έχουν μισήσει πολύ στα νιάτα μου. Αλλά τώρα είναι οι καλύτερες μου φίλες. Δεν με έβαζαν ούτε στα τραπέζια τους. Μετά από πολλά χρόνια απέκτησα γυναίκες φίλες!»

Τέλος, αναφερόμενη στην πολιτική λέει πως «έχω λίγο γκαντέμικη σχέση. Κάθε φορά που βγαίνω εγώ σε ψήφους, δεν βγαίνει αυτός που ηγείται! Αυτή τη φορά πιστεύω θα τα καταφέρω. Αγαπάω την πολιτική και τον κόσμο!»

Για να καταλήξει πως «μας λείπει ένας πολιτικός τσαμπουκάς. Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια στα τέσσερα».

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ