2014-05-16 21:14:04
Φωτογραφία για Ετοιμαζόταν για ψώνια με... κλεμμένη πιστωτική στο Ηράκλειο
Δεν αποκάλυψε πού βρίσκονται τα μετρητά ύψους 2.500 ευρώ και τα κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Έχοντας στην τσέπη την πιστωτική κάρτα μιας 39χρονης που είχε κλέψει μεταξύ άλλων την περασμένη Κυριακή από το σπίτι της στο Ηράκλειο, τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον 25χρονο Έλληνα δράστη πριν προλάβει να τη χρησιμοποιήσει για αγορές χρεώνοντας το λογαριασμό του θύματος.

Από την προανάκριση είχαν προκύψει τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού κακοποιού, που εντοπίστηκε, συνελήφθη και αναγκάστηκε να ομολογήσει την κλοπή. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε πού βρίσκονται τα μετρητά ύψους 2.500 ευρώ και τα κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της άτυχης γυναίκας! Πάντως, δεν απέφυγε τη σύλληψη καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διάρρηξη σπιτιού στη Χαλκιδική

Το σπίτι ενός 35χρονου στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής προσπάθησαν να διαρρήξουν τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 33, 34, 34 και 37 χρόνων, αλλά έγιναν αντιληπτοί και έσπευσαν να εξαφανιστούν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 37χρονου. Μετά από αναζητήσεις, οι επίδοξοι διαρρήκτες εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα», ένα ζευγάρι γάντια, ένας σκούφος, δυο τζόκεϊ και ένα κατσαβίδι. Οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ