2014-05-17 08:44:10
Φωτογραφία για Ηλεία: Απεβίωσε ο 34χρονος Γιάννης Μπίκος
Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Αγίας Μαύρας Τραγανού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, στο άκου­σμα του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, του 34χρονου Γιάννη Μπίκου, που καταγόταν από το χωριό αλλά ζού­σε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του.

Ο άτυχος 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο δωμάτιό του, χαζεύοντας στον υπολογιστή του, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μια αδιαθεσία με την πλέον τρα­γική κατάληξη καθώς ο 34χρονος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέστη ρήξη ανευρύσματος.

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στη μικρή κοινωνία της Αγίας Μαύρας με τους κατοίκους της να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Η τελευταία φορά που είχαν δει όλοι τον άτυχο 34χρονο ήταν τις ημέρες του Πάσχα, που είχε βρεθεί στην Αγία Μαύρα με την οικογένειά του.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο άτυχος νέος οδηγήθηκε στη τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο των Αχαρνών, ενώ δεκάδες ήταν οι κάτοικοι της Αγίας Μαύρας και του Τραγανού που βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο της Αγίας Μαύρας εκφράζουν τα θερμότατα συλ­λυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ