2014-05-17 09:10:07
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ... «ΔΕΝΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
Έτοιμος να… δέσει τους Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη είναι ο Ολυμπιακός, μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Μπάλας Μέγιερι.

Εκτός από την ενίσχυση με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, στο Λιμάνι ασχολούνται και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που μπορούν να προσφέρουν τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μπάλας Μέγιερι, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία μέχρι το 2017. Εκτός από τον Ούγγρο τερματοφύλακα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε επαφή και με άλλους δύο πολλά υποσχόμενους παίκτες.

Πρόκειται για τους Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2016 και αναμένεται να υπογράψουν για περισσότερα χρόνια με παράλληλη αύξηση των αποδοχών τους.

Αμφότεροι κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, απασχολώντας μάλιστα και συλλόγους του εξωτερικού.

Όπως γράφει η "SportDay", ο διεθνής στόπερ είχε ανανεώσει πριν από λίγο καιρό το συμβόλαιό του (με βελτιωμένους όρους) μέχρι το 2017 και παραμένει άγνωστο αν θα υπάρξει κάποια τροποποίηση ή θα ανακοινωθεί η συγκεκριμένη συμφωνία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ