2014-05-17 11:00:25
Φωτογραφία για ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ... ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΓΚΡΕΣ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ!
O Άλαν Πουλίδο επιστρατεύει ακόμα και τον πατέρα του προκειμένου να βρει νέο μάνατζερ και να... ξεμπερδέψει οριστικά με την Τίγκρες.

Όσο και εάν... φωνάζουν οι εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι του Άλαν Πουλίδο καθώς και η Τίγκρες ο Ολυμπιακός έχει... δέσει από κάθε πλευρά τον παίκτη και αναμένει το απαιτούμενο έγγραφο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Παράλληλα όμως ο νεαρός διεθνής κυνηγός συνεχίζει να κάνει ενέργειες για να απαλλαγεί και από τον Μαουρίτσιο Γκαρσία και από τον σύλλογό του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Με κάθε τρόπο, ακόμα και με τον δώσει και ο ίδιος κάποια χρήματα.

Πέραν της επιστολής προς την Ομοσπονδία του Μεξικού σχετικά με τον ατζέντη του και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ο Πουλίδο έχει αποτανθεί και σε άτομα του περιβάλλοντός του και ακόμα και της οικογένειάς του, όπως τον πατέρα του για να βρεθεί λύση και στα δύο αυτά μέτωπα.


«Βρείτε μου άλλον μάνατζερ. Δεν θέλω τον Γκαρσία και θέλω να φύγω από την Τίγκρες. Ό,τι και εάν έχει συμβεί εγώ πρέπει να παίξω του χρόνου στην Ευρώπη», είναι το μήνυμά του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Άλλωστε ο πατέρας του με ένα ακόμα συγγενικό του πρόσωπο και τον μάνατζερ Φελίπε Αγιάλα ήταν εκείνοι που έκαναν τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό (σε Ρώμη και Αθήνα) για να πιάσει ο παίκτης Λιμάνι. Ο πατέρας του μάλιστα παίζει ακόμα σημαίνοντα ρόλο στην ποδοσφαιρική του πορεία και καριέρα. Είναι χαρακτηριστικό πως έγκυρες πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρουν πως ο παίκτης δεν νιώθει απλά εκνευρισμένος με τον Γκαρσία και την Τίγκρες αλλά και... προδωμένος.

Προδωμένος για το πως του φέρθηκαν αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποίησαν προκειμένου να αποσπάσουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται εις βάρος του. Ο Ολυμπιακός πάντως από μέρους του έπραξε ό,τι έπρεπε και θα κάνει και στην συνέχεια ό,τι άλλο απαιτηθεί έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 4 χρόνια.

Βέβαια ο Πουλίδο δεν θα αποτελέσει την μοναδική ανακοίνωση παίκτη μέσα στις προσεχείς ημέρες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ