2014-05-17 13:56:08
Φωτογραφία για Λάσμε: Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος
Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την εικόνα του στους δύο αγώνες της ημιτελικής σειράς των play offs με τον ΠΑΟΚ. Ο Στεφάν Λάσμε τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο και περισσότερη συγκέντρωση στον τρίτο αγώνα, που θα γίνει τη Δευτέρα στην Πυλαία, αν θέλει να κάνει το 3-0.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που ήταν ανταγωνιστική στους δύο ημιτελικούς στο ΟΑΚΑ. Έχουν νεαρούς παίκτες με ταλέντο, οι οποίοι παλεύουν σκληρά. Έχουν δουλέψει πολύ κι έδειξαν πως πραγματικά ήθελαν να παίξουν καλά. Σε κάποιες στιγμές χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος για να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να γίνεται επικίνδυνος», δήλωσε ο Γκαμπονέζος σέντερ στην «Πράσινη».

Μάλιστα δεν δείχνει να βιάζεται για τους τελικούς, αφού προέχει η… πρόκριση. «Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ χωρίς να σκεφτόμαστε τους τελικούς και τι θα ακολουθήσει. Το έργο μας δεν ήταν εύκολο ως τώρα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και τη Δευτέρα να πάρουμε την πρόκριση για τους τελικούς. Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για τους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο», πρόσθεσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ