2014-05-17 15:30:08
Φωτογραφία για To... αδιαχώρητο στο ΚΕΑ Αμαλιάδας
Το αδιαχώρητο δημιουργείται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών Αμαλιάδας, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων για την ενιαία δήλωση εκμετάλλευσης 2014- Εξισωτικής και δήλωσης ΕΛΓΑ 2014.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος υποβολής και σύνταξης των αιτήσεων είναι περιορισμένος, θα πρέπει οι παραγωγοί να μεριμνήσουν εγκαίρως για να μην χάσουν τις προθεσμίες.

Για τους παραγωγούς της πόλης της Αμαλιάδας οι αιτήσεις γίνονται στο ισόγειο της πρώην ΕΑΣ Αμαλιάδας, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες: πρωί 9π.μ. έως 1μ.μ. και απόγευμα 6μ.μ. έως 8μ.μ.

Στα χωριά

Σε ότι αφορά τα δημοτικά διαμερίσματα, έχει εκδοθεί ήδη πρόγραμμα και σήμερα Σάββατο θα βρίσκονται κλιμάκια στο Γεράκι (6-9μ.μ.), στο Αγραπιδοχώρι (6-7μ.μ.) και στη Βάλμη (7-8μ.μ.).

Τη Δευτέρα 19 Μαΐου θα βρίσκεται κλιμάκιο στον Άγιο Ηλία (5-8μ.μ.), την Τρίτη 20 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο (5-8μ.μ.) και στην Αγία Τριάδα (3-8μ.μ.), την Τετάρτη 21 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο (5-8 μ.μ.), την Πέμπτη 22 Μαΐου στο Κολοκυθά (5-8 μ.μ.) και την Παρασκευή 23 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο (5-8μ.μ.).


Δικαιολογητικά

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν σε φωτοτυπία οι παραγωγοί, σε ότι αφορά τις παλιές αιτήσεις είναι: 1)βιβλιάριο τραπέζης, 2)ενημερωμένο μητρώο ζώων και 3)όσα μισθωτήρια έχουν λήξει.

Για τις νέες αιτήσεις:1)Αστυνομική Ταυτότητα, 2)βιβλιάριο τραπέζης ,3) Ε9 σε μορφή Α4 (Εάν κάποιος έχει αποβιώσει και οι κληρονόμοι δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς τότε ως δικαιολογητικό θα πρέπει να προσκομίζεται το Ε9 του αποβιώσαντα καθώς και ληξιαρχική πράξη θανάτου, 4)ενοικιαστήρια ενημερωμένα με το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, 5) βιβλιάριο ΟΓΑ, 6) ΑΜΚΑ, 7)ενημερωμένο Μητρώο Ζώων.

Τα δικαιολογητικά για την εξισωτική είναι: 1)βεβαίωση μονίμου κατοικίας, 2)βεβαίωση ασφαλιστικού ταμείου ή φορέα εργασίας σχετικά με τον αριθμό των ημερομισθίων σε εξωγεωργικούς τομείς και 3) βεβαίωση μετακίνησης.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δημοκρατικά αδιέξοδα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δημοκρατικά αδιέξοδα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ