2014-05-17 15:47:39
Φωτογραφία για ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΟ... «ΓΚΟΛ... ΚΟΣΜΗΜΑ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας, που θα γίνει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Πάρα πολλές ομάδες θα παραταχθούν με τα μεγάλα τους αστέρια, τα οποία γίνονται πολύ συχνά πρώτο θέμα στα αφιερώματα που γίνονται.

Αν κάποιος θελήσει να δει ποιο είναι το αστέρι της Κόστα Ρίκα, δεν θα χρειαστεί να ψάξει και πολύ, καθώς το συντριπτικό ποσοστό των ιστοσελίδων που αναφέρονται στον καλύτερο παίκτη της ομάδας, στέκεται στον Τζόελ Κάμπελ.

Ενδεικτική η αναφορά της ιστοσελίδας "correodelorinoco.gob.ve", η οποία γράφει τα καλύτερα για τον παίκτη του Ολυμπιακού και αναφέρεται στο highlight της φετινής σεζόν, στην γκολάρα που σημείωσε στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Υπέγραψε με την Άρσεναλ το 2011, αλλά ο Κάμπελ δεν μπόρεσε ποτέ να τα πάει καλά με τα... αγγλικά. Ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη ομάδα με την οποία παίζει δανεικός, μετά τη γαλλική Λοριάν και την ισπανική Μπέτις. Σημείωσε ένα γκολ... κόσμημα για τους Έλληνες στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων του Champions League ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μια ντρίμπλα ανάμεσα στα πόδια του Νεμάνια Βίντιτς και ένα αριστερό σουτ», γράφει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ