2014-05-17 17:20:14
Φωτογραφία για ΣΕ... ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ UEFA!
Την απόφαση της UEFA να μοιράσει τα ποσά από τα πρόστιμα που επιβάλλει σε ομάδες ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Πέδρο Πίντο.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Πίντο, η UEFA πήρε την απόφαση να... μοιράζει τα χρήματα που αποκτά από τα πρόστιμα λόγω μη τήρησης του Financial Fair Play σε άλλες ομάδες, στοχεύοντας έτσι στην ισορρόπηση των οικονομικών δεδομένων των ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Απαντώντας στα ερωτήματα του Τύπου για τα χρήματα που δίνουν οι σύλλογοι οι οποίοι τιμωρούνται για μη τήρηση του Financial Fair Play, η UEFA ανακοινώνει ότι δεν θα κρατήσει ούτε ελάχιστο μέρος του ποσού. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα μοιράσει τα χρήματα σε άλλους συλλόγους της Ευρώπης. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται αυτό θα αποφασιστεί από την UEFA και την Εκτελεστική Επιτροπή της, μέσα στο επόμενο διάστημα», έγραψε στο Twitter ο Πίντο.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η UEFA επέβαλε πρόστιμα-μαμούθ σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν για παράβαση του Financial Fair Play, συνολικούς ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ! Παράλληλα, τιμωρήθηκαν και άλλες ομάδες, με σαφώς μικρότερα πρόστιμα, μεταξύ αυτών η Ζενίτ, η Γαλατάσαραϊ, η Ανζί και η Λέφσκι Σόφιας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Γίνεται εύκολα κατανοητό πως αν το συγκεκριμένο πλάνο της UEFA πάρει… σάρκα και οστά, τότε πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα μειώσουν την ψαλίδα που υπάρχει ανάμεσα στα οικονομικά δεδομένα γιγάντων του ποδοσφαίρου και… απλών ομάδων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ