2014-05-17 20:40:13
Φωτογραφία για «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΙΕΓΚΟ - ΦΕΝΕΡ!»
Η Φενέρ έδωσε... γη και ύδωρ για τον Ντιέγκο με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον παίκτη, που θα ανακοινωθεί μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Συγκεκριμένα το τουρκικό portal Futborsa αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου πως ο Ντιέγκο, που ακούστηκε, μεταξύ άλλων, στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, θα αποτελέσει άμεσα παίκτη της Φενέρ.

«Είναι οριστικό. Βόμβα της Φενερμπαχτσέ με τον Ντιέγκο Ρίμπας! Η τουρκική ομάδα προσέφερε ένα πολύ μεγάλο ποσό και έκλεισε τον παίκτη», σημειώνει αρχικά για τον ποδοσφαιριστή, που πάντως από πλευράς των ερυθρόλευκων τονίστηκε πως δεν ασχολήθηκαν και δεν ασχολούνται μαζί του.

Το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει ότι είναι τελεσίδικο πως ο Ντιέγκο θα καταλήξει στη Φενέρ για την επόμενη σεζόν. Παράλληλα επισημάνθηκε πως η Μπεσίκτας αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του παίκτη. Όπως ανέκυψε ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, θα γνωστοποιήσει επίσημα την μεταγραφή του Ντιέγκο σε συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με μία ακόμα δυνατή μεταγραφή που ετοιμάζει.

Από την άλλη η Φενέρ ανακοίνωσε για το θέμα: «Ο επαγγελματίας παίκτης Ντιέγκο Ρίμπας μαζί με τους εκπροσώπους του συζητάει με την διοίκηση της ομάδας μας για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του».

Για οτιδήποτε νεότερο η Φενερμπαχτσέ θα προβεί σε άλλη ανακοίνωση για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, που έχει θητεύσει σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ