2014-05-17 22:13:12
Φωτογραφία για Hλίας Ψινάκης: «Με έχουν απειλήσει, με έχουν εκβιάσει, αλλά δεν… μασάω»
Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, ο Ηλίας Ψινάκης, που έχει βάλει υποψηφιότητα για τον Δήμο Μαραθώνα μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και την Κατερίνα Μπούσιου για την απόφασή του να προχωρήσει σε αυτό το βήμα, για την πρόταση στον Δήμο Αθηναίων..

«Είναι πρόκληση. Είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας, ένας παράδεισος. Έχει βουνά, θάλασσα, αρχαίους ναούς, αθλητισμό, τουρισμό, μοναστήρια, είναι κοντά στο λιμάνι της Ραφήνας και στο αεροδρόμιο. Μπορείς να διοργανώσεις παγκόσμιους μαραθώνιους και πρωταθλήματα για κωπηλασία, surf, τένις, beach volley, mountain bike, ποδόσφαιρο, στίβο και πολλά ακόμα αθλήματα. Έχει επιπλέον και εκκλησιαστικό τουρισμό, αφού για τη μονή του Αγίου Εφραίμ έρχεται κόσμος από τη Ρωσία και την Ευρώπη», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει, αναφορικά με την πρόταση που δέχτηκε για τον Δήμο Αθηναίων «Βεβαίως είχα προτάσεις από σοβαρούς ανθρώπους, αλλά αρνήθηκα. Θεωρώ ότι είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε πια ένα πρότυπο τεχνοκρατικού, αυτοδύναμου δήμου όπως ο Μαραθώνας, που θα λειτουργήσει και ως παράδειγμα για όλη την Ελλάδα
. Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας θύμιζαν αίθουσα νηπιαγωγείου και δυστυχώς τα προβλήματα εκεί δεν λύνονται, απλά μεγεθύνονται. Η δουλειά μου ως μάνατζερ είναι να πιάνω το «τίποτα» και να το κάνω «κάτι». Και αυτό θέλω να κάνω».

Όσο για το γεγονός που τον φέρνουν πρώτο σε δημοτικότητα, επισημαίνει «Πολλοί από τους υποψηφίους μας αλλά και ψηφοφόροι υπέστησαν αφόρητες πιέσεις για να τα “γυρίσουν”. Ακόμη και ύβρεις από το παλιομοδίτικο κατεστημένο. Με έχουν απειλήσει, με έχουν εκβιάσει, αλλά εγώ δεν μασάω! Προχωράμε με αξιοπρέπεια, με επιστημονικά καταρτισμένο πρόγραμμα».

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ