2014-05-18 11:02:11
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Πού θα ψηφίσουν οι επικεφαλής των συνδυασμών
Δείτε σε ποια εκλογικά τμήματα και τι ώρα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι επικεφαλής των συνδυασμών για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ

Στο 330 Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων στα Βραχναίικα (Λύκειο Βραχναιίκων) θα ψηφίσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου. Ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται στο εκλογικό τμήμα στις 10:30 το πρωί.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 169ο Νηπιαγωγείο (Λάππα) Αχαΐας, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, 18 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (Γεωργίου Ολυμπίου 89) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή, ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιάννης Δημαράς. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» θα βρίσκεται στο 583ο Εκλογικό Τμήμα στις 12:00 το μεσημέρι.


ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 528ο εκλογικό τμήμα, στις 11:00 π.μ., που βρίσκεται στο 2ο ΕΠΑΛ Πατρών (τέρμα οδού Αγίας Σοφίας).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΟΥΧΑΣ

Στο 4ο Γυμνάσιο Πατρών( Μαραγκοπούλου 1) θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο Κυριακή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρών και επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας Χρήστος Πατούχας. Θα βρίσκεται στο 466ο Εκλογικό Τμήμα στις 13:00μμ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Τζουραμάνης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο Κυριακή 18/5, ώρα 11.00π.μ. στο 428o Εκλογικό Τμήμα του 13ου Διαμερίσματος Πατρέων, στο 24ο Δημοτικό Σχολείο (Ανθείας 195).

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΣΩΚΟΣ

Σήμερα στις 10:00 το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Θύμιος Σώκος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου (Λορέντζου Μαβίλη 5) στο 38ο Εκλογικό Τμήμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ

Στο 375ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων, στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, Πανεπιστημίου & Αλεξανδρουπόλεως, θα ψηφίσει ο επικεφαλής της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Κανέλλης. Ο επικεφαλής του οικολογικού περιφερειακού συνδυασμού θα βρίσκεται στο εκλογικό τμήμα στις 10:00 το πρωί.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

Στο Καλέντζι θα ψηφίζει αύριο Κυριακή το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Περίπου στις 11 π.μ. ο κ. Κατσιφάρας θα βρίσκεται στο Στρούμπειο Δημοτικό Σχολείο Πατρών στην οδό Μαιζώνος, όπου θα επισκεφθεί εκλογικά τμήματα.

ΒΙΒΙΑΝ ΣΑΜΟΥΡΗ

Η υποψήφια δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του συνδυασμού "Ολοι μαζί, για την Πάτρα" Βίβιαν Σαμούρη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 581 εκλογικό τμήμα (5o δημοτικό σχολείο Πατρών, Γεωργίου Ολυμπίου 89) στις δώδεκα παρα δέκα το μεσημέρι.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ