2014-05-18 14:54:41
Φωτογραφία για H θρυλική ομάδα του ensemble αποχαιρετά την Άννα Πολλάτου - Σκοτώθηκε στην Πύργου–Πατρών
Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τον χαμό της Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, Άννας Πολλάτου το Σάββατο σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών.

Οι συναθλήτριές της από την θρυλική ομάδα ensemble της Ρυθμικής Γυμναστικής που έκανε περήφανη την Ελλάδα το 2000 στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το φωτεινό χαμόγελο της Άννας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο χαμός της 31χρονης αθλήτριας η Κλέλια Πανταζή, η Εύα Χριστοδούλου, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Χαρά Καρυάμη και η Μαρία Γεωργάτου, έχουν βάλει μια μαύρη πένθιμη κορδέλα στην φωτογραφία του προφίλ τους, ως ένδειξη πένθους και την φωτογραφία τους από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Σίδνεϊ.

«Αδερφουλα μας Anna Pollatou B δεν μπορουμε να το πιστεψουμε πραγματικα...ειμαστε ολες μαζι εδω και..................που εισαι??? 6 ημασταν και ειχαμε πει θα μεινουμε μεχρι τελος....ΓΙΑΤΙ???», έγραψε στην σελίδα της η Ειρήνη Αϊνδηλή, μη μπορώντας να κρύψει τον αβάσταχτο πόνο της.


Μάλιστα και ο Σύλλογος Φίλων Γυμναστικής Αιγάλεω με τον οποίο συνεργαζόταν η Άννα αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο την άτυχη αθλήτρια.

«Χθες έφυγε νέα από αυτή τη ζωή η Άννα μας. Ένα από τα 6 χρυσά κορίτσια της Ρυθμικής. Ένα “γιατί” που κανείς δε μπορεί να απαντήσει. Άννα καλό ταξίδι στον παράδεισο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Πολλάτου και στις φίλες της που ευχόμαστε να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν το έργο και την προσφορά τους, χωρίς την Άννα πια..Christodoulou Eva Eirini Aindili Klelia Pantazi Hara Kariami Maria Georgatou κουράγιο», αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Πηγή: Star
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ