2014-05-18 19:35:53
Φωτογραφία για Κηδεύεται τη Δευτέρα η Άννα Πολλάτου
Στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας του Αργοστολίου, θα τελεστεί η κηδεία της 31χρονης Άννας Πολλάτου.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τα γραφεία της Ε.Γ.Ο. θα παραμείνουν αύριο κλειστά σε ένδειξη πένθους ενώ ακυρώθηκαν και όλες οι προγραμματισμένες προπονήσεις των εθνικών ομάδων γυμναστικής.

Η Ε.Γ.Ο. σκοπεύει με αίτημα της να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής να επιτραπεί στους Έλληνες αθλητές της να αγωνιστούν με ένδειξη πένθους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης ανδρών-εφήβων στη Σόφια και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής του Ιουνίου, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Θρήνος και στο ΓΕΕΘΑ όπου υπηρετούσε ως σμηναγός. Είχε τοποθετηθεί στο γυμναστήριο του ΥΠΕΘΑ.

Η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1983 στην Κεφαλονιά και ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη ρυθμική γυμναστική από πέντε ετών.

Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, είχε κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1999 στην Οζάκα.

Στο ίδιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει και το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό.

Την ίδια χρονιά με χρυσό μετάλλιο έφυγε από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Το 2000 είχε κατακτήσει και πάλι το χρυσό μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στο Τιέ.

Πηγή: news247
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ