2014-05-19 00:45:13
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΙ... ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ Η ΤΙΓΚΡΕΣ!
Έτοιμη να υπαναχωρήσει ως προς τις... θέσεις και τις αξιώσεις της για τον Άλαν Πουλίδο είναι η Τίγκρες με τον φόβο πως στο τέλος δεν θα πάρει καθόλου χρήματα.

H Tίγκρες της μεγάλης... φυγής. Οι... Τίγρεις του Μεξικού χάνουν όπως όλα δείχνουν για το επόμενο πρωτάθλημα όχι έναν αλλά έξι παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο Άλαν Πουλίδο που όπως δήλωσε ξεκάθαρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι άλλοι πέντε είναι οι: Σαλσίδο, Ντανιλίνιο, Λόμπος, Ερέρα και Πατσέκο. Για τον Πουλίδο η νεότερη ενημέρωση από το Μεξικό αναφέρει πως ο σύλλογος είναι έτοιμος και διατεθειμένος να κάνει... πίσω στις απαιτήσεις του για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πουλίδο ζητά επίμονα και διαρκώς το συμβόλαιό του από την Ομοσπονδία και την Ένωση Επαγγελματιών Παικτών του Μεξικού και όσο δεν παρουσιάζεται το αντίγραφο τόσο τα πράγματα δυσκολεύουν για την Τίγκρες υπό την έννοια πως ο παίκτης είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεσή του στα άκρα για να δικαιωθεί και να φύγει για την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Η Τίγκρες από μέρους της φοβάται μήπως στο τέλος μπλέξει ακόμα χειρότερα και δεν πάρει και καθόλου χρήματα για τον ποδοσφαιριστή.


Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως η πλευρά του παίκτη διαψεύδει πως έχει κάνει δήλωση ότι δεν υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Επίσης το γεγονός πως η Τίγκρες δεν ξαναπήρε επίσημα θέση για τον Πουλίδο, ούτε έκανε νέες τοποθετήσεις. Αντιθέτως βγήκε μπροστά μόνο ο ατζέντης του με τον οποίο είναι σε ρήξη για να τονίσει πως ο Ολυμπιακός με την Τίγκρες ξανασυζητούν για τον παίκτη με δική του πρωτοβουλία ενώ εκείνος ήταν που λίγες ημέρες πριν έλεγε πως οι Πειραιώτες αποσύρθηκαν για τον παίκτη Ο ίδιος προσπαθεί να επικεντρωθεί στο Μουντιάλ ωστόσο σχεδόν σε καθημερινή βάση συζητά με τους δικούς του ανθρώπους και την σύντροφό του για ένα θέμα που τον... καίει πολύ. Η εβδομάδα που μας έρχεται θα άκρως κομβική για τα χαρτιά που θέλει να διασφαλίσει ο παίκτης. Την Κυριακή άλλωστε η Ομοσπονδία στο Μεξικό είναι κλειστή ενώ οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στην χώρα είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες και ειδικά όταν ένας ποδοσφαιριστής ψάχνει να βρει ποιός τελικώς δεν ψεύδεται στην περίπτωσή του. Ο παίκτης είναι πάντως πεπεισμένος πως θα βρει την... άκρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ