2014-05-19 01:48:18
Φωτογραφία για Χρήστος Πατούχας: Χαιρετίζουμε τη μεγάλη νίκη του Κώστα Πελετίδη
Ο επικεφαλής της "Ανυπότακτης Πολιτείας" και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Χρήστος Πατούχας, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα έκανε την εξής δήλωση:

"Δώσαμε την πολιτική μας μάχη, με καθαρό πολιτικό λόγο και αξιοπρέπεια.

Δεν εκτραπήκαμε σε καμία περίπτωση σε αντιπαραθέσεις δευτερεύουσες, προσωπικές ή άνευ ουσίας.

Θέσαμε με ευθύτητα τα ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και τα δικαιώματά της, την Αυτοδιοίκηση, την λεηλασία και την αποδόμησή της, τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις της πόλης μας.

Μιλήσαμε με πληρότητα για την ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα, να ανασάνουμε.

Προσπαθήσαμε να αποκρούσουμε κάθε είδους διλήμματα. Ήταν φυσικό επακόλουθο να επικρατήσουν εξαιτίας της λαϊκής δυσαρέσκειας, συνθήκες πόλωσης υπέρ των κομματικών συνδυασμών της Αριστεράς.

Χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε την μεγάλη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Κώστα Πελετίδη. Όλες μας οι δυνάμεις θα συστρατευτούν για την οριστική αλλαγή σελίδας, για τη νίκη στο δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής.


Σημειώθηκε, για όσα παραπάνω αναφέραμε, υποχώρηση των δυνάμεών μας, ωστόσο, η «Ανυπότακτη Πολιτεία», παραμένει μάχιμη και συμπαγής, με ανανεωμένες και πιο έμπειρες τις δυνάμεις της, με συγκροτημένο και διαυγή πολιτικό λόγο, έτοιμη για τις αυριανές μάχες υπεράσπισης των λαϊκών και δημοτικών συμφερόντων.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα της μετωπικής, ενωτικής, μαχητικής συμπαράταξης των λαϊκών δυνάμεων, τον αγώνα της μετωπικής συστράτευσης των δυνάμεων της Αριστεράς.

Ειδικότερα, θα μελετήσουμε και θα αναλύσουμε το αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες, σήμερα παραμένουμε προσηλωμένοι με τον πιο καθαρό τρόπο στην λαϊκή νίκη της επόμενης Κυριακής.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες μας έδειξαν εμπιστοσύνη. Θα τιμήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη με κάθε τρόπο μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ