2014-05-19 10:07:09
Φωτογραφία για «ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ... ΜΠΛΑΤ!
Μεγάλη μάχη για τον Ντέιβιντ Μπλατ δίνουν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Τελειωμένος» ο Μεσίνα από τη ρωσική ομάδα, ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Αμερικανοϊσραηλινό κάνει η ομάδα του λαού.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι το πρόσωπο των ημερών και φαίνεται πως θα γίνει μεγάλη μάχη για τις υπηρεσίες του μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι.

Η ρωσική ομάδα αναζητεί τον αντικαταστάτη του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος μετά από δύο αποτυχημένες σεζόν στην Ευρωλίγκα φεύγει. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ με την ολοκλήρωση των play offs της VTB League (ήδη χάνει με 2-0 από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν).

Φημολογείται πως ήδη έχει υπάρξει επαφή του προέδρου της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος ακύρωσε ραντεβού που είχε με την πλευρά του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ προτιμά τον Μπλατ, ο οποίος είχε πετυχημένη παρουσία στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας με την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 2007 και δύο χάλκινων, το 2011 στη Λιθουανία και το 2012 στο Λονδίνο.


«Δεν έχω πρόταση από την ΤΣΣΚΑ. Στο τέλος της σεζόν πάντα υπάρχουν φήμες. Αν μου έκανε πρόταση η ΤΣΣΚΑ τι θα έλεγα; Μου αρέσει η Ρωσία, αλλά τώρα είμαι προπονητής της Μακάμπι», δήλωσε διπλωματικά ο Μπλατ.

Η Μακάμπι πάντως δεν καταθέτει τα όπλα. Μέσα από το Ισραήλ αναφέρουν πως η διοίκηση Μιζράχι έχει ήδη προσεγγίσει τον Μπλατ για νέο συμβόλαιο, αν και δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα πολλά εκατομμύρια της ΤΣΣΚΑ. Πάντως το θέμα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν ολοκληρωθούν τα play offs του Ισραήλ.

Μία μεγάλη μάχη μόλις άρχισε…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ