2014-05-19 10:39:51
Φωτογραφία για Πάτρα: Ποιοι υποψήφιοι στηρίζουν Πελετίδη ενόψει του δευτέρου γύρου
Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα φέρνει αντιμέτωπους τους Κώστα Πελετίδη και Κώστα Χριστόπουλο. Και από σήμερα ήδη οι δυο αντίπαλοι πέφτουν ξανά στην μάχη των εκλογών.

Η έκβαση της αναμέτρησης δεν μπορεί να προεξοφληθεί, όπως αναφέρουν εκτιμήσεις πολιτικών αναλυτών (χθες το βράδυ ο Διευθυντής της Data R.c. Θόδωρος Λουλούδης ανέφερε ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο) παρά το γεγονός ότι ήδη τρεις δημοτικοί συνδυασμοί που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου έσπευσαν, αμέσως ή εμμέσως, να δηλώσουν την στήριξη τους στον κ. Πελετίδη.

Ο κ. Χρήστος Πατούχας και η «Ανυπότακτη Πολιτεία», από την περασμένη Πέμπτη, είχαν διευκρινίσει ότι σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο προκριθεί συνδυασμός με αριστερά χαρακτηριστικά θα έχει την στήριξη της παράταξης. Χθες βράδυ ο κ. Πατούχας επανέλαβε ότι στηρίζει άνευ όρων την υποψηφιότητα Πελετίδη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του επικεφαλής της Ρ.Α.Π. «Πάτρα – Ανθρώπινη Πόλη» Κώστα Σπαρτινού.

Λιγότερο ευθεία η απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής των «Αγωνιζόμενων Πολιτών» Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ο οποίος πάντως «έκλεισε» το μάτι στον κ. Πελετίδη λέγοντας ότι η παράταξη του θα στηρίξει όποιον εγγυάται τον λαϊκό και δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί σήμερα ή αύριο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ