2014-05-19 11:44:11
Φωτογραφία για ΓΙΑ... «SWEEP» ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Τη νίκη, με την οποία θα εξασφαλίσει την παρουσία του στους φετινούς τελικούς της Α1 Μπάσκετ, θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται σήμερα (18.00, Novasports 1) να περάσουν νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο, για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση των φετινών πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκμεταλλευόμενοι άριστα το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και την άσχημη εικόνα των αντιπάλων τους, προηγούνται ήδη με 2-0 και με την επίτευξη του «διπλού» θα προκριθούν με «sweep», όπως ήταν εξ αρχής ο στόχος τους.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να... «κολλήσουν» στις πρώτες δύο φάσεις των πλέι οφ, έχοντας κύρια έγνοια να είναι ξεκούραστοι στους τελικούς. Απέχουν πλέον μόλις μία νίκη και αυτή θα επιδιώξουν σήμερα στη Νέα Σμύρνη με τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που επέδειξαν και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια.

Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χθες στο ΣΕΦ, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του το Βασίλη Καββαδά, που θα μείνει για άλλες δύο εβδομάδες εκτός παρκέ.

Αντίθετα, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ γυμνάστηκε κανονικά και έθεσε ξανά εαυτόν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες στους προσαγωγούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ