2014-05-19 12:12:10
Φωτογραφία για ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ
Το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα είναι πιθανότατα η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί με την Αγγλία ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος στη συνέχεια θα σταματήσει από την εθνική.

Τίτλους τέλους στην καριέρα του με την Εθνική Αγγλίας θα βάλει ο Στίβεν Τζέραρντ μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το... κύκνειο άσμα του αρχηγού των "τριών λιονταριών" σύμφωνα με τη "Daily Mail".

Ο μέσος της Λίβερπουλ έχει πάρει ήδη την απόφασή του και πολύ δύσκολα θα μεταπεισθεί ανεξάρτητα από το πώς θα πάει η Αγγλία στα γήπεδα της Βραζιλίας. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος όμως είναι και δύο χρόνια μεγαλύτερος.

Ειρήσθω εν παρόδω, μόλις μία εβδομάδα πέρασε από τις δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είχε τοποθετηθεί επί του θέματος: "Νομίζω πως θα πρέπει να εκτιμήσει την κατάσταση μετά τη Βραζιλία γιατί θα είναι 34ων. Είναι ένας εξαιρετικός αρχηγός για μένα, εξαιρετικός ηγέτης και φοβερός άνθρωπος. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική. Ωστόσο, την επόμενη σεζόν οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες.

Αν με ρωτήσει, θα του πω την άποψή μου, αλλά είναι μία απόφαση καθαρά δική του. Έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του και ξέρει τι θέλει να κάνει με τη Λίβερπουλ. Του αρέσει πάρα πολύ να παίζει με την Αγγλία. Θα πάει, θα συγκεντρωθεί στην Αγγλία και μετά θα δούμε τι θα συμβεί".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ