2014-05-19 15:47:10
Φωτογραφία για Σε οριστικό τέλος οδεύουν οι Black Sabbath
"Μπορεί να είναι η τελευταία συναυλία για πάντα. Δεν θέλω να είναι, αλλά δεν έχουμε κάτι άλλο προγραμματισμένο μετά και απ’ όσο γνωρίζουμε μάλλον αυτό το σόου θα ’ναι το τελευταίο μας, μαζί.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι μπορώ πια να ακολουθώ σε τόσο μεγάλες περιοδείες, γιατί με κάνει να νιώθω πολύ καταβεβλημένος".

Τα παραπάνω λόγια, όπως δημοσίευσε το left.gr, ανήκουν στον Tony Iommi, τον κιθαρίστα των Black Sabbath, που μετά από 45 χρόνια γράφουν τον επίλογο στη σπουδαία μουσική ιστορία τους.

Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν στο Metal Hammer (Βρετανίας), και αναφέρονται στην εμφάνιση των Black Sabbath στις 4 Ιουλίου στο Summer Time Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Hyde Park του Λονδίνου.

Με αυτή τη συναυλία η μπάντα ολοκληρώνει την περιοδεία της 13, με αφορμή το ομότιτλο τελευταίο άλμπουμ της.

Ο Tony Iommi, αντιμετώπισε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και στα 66 του πια χρόνια, δηλώνει εν πολλοίς εξασθενημένος.


Η ιατρική αγωγή του ολοκληρώθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο καθώς διαγνώστηκε με λέμφωμα το 2012 και οι γιατροί του συνιστούν μεγάλη προσοχή.

"Στην περιοδεία δεν υπάρχει δυνατότητα και χρόνος για ιατρική υποστήριξη και το να μην ξέρω την εξέλιξη της υγείας μού μου προκαλεί ανησυχία. Μόλις τελειώσει η περιοδεία πρέπει να υποβληθώ ξανά σε εξετάσεις", συμπλήρωσε στις δηλώσεις του.

Όσον αφορά στο 13 και την περιοδεία που ακολούθησε, αποτελεί συνέχεια στις ένδοξες σελίδες της ιστορίας του συγκροτήματος, καθώς οι πωλήσεις και η ανταπόκριση του κοινού ήταν -αναπάντεχα- καλές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τώρα, με τις δηλώσεις περί τελευταίας συναυλίας της μπάντας, αυτό που αναμένεται να ζήσουν όσοι βρεθούν στο Hyde Park στις 4 Ιουλίου φαίνεται να είναι μοναδικό και αντάξιο της ιστορίας που αφήνει πίσω του το συγκρότημα που συνέβαλε στην ίδια την ταυτότητα του σκληρού ροκ και της χεβι μέταλ μουσικής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ