2014-05-19 18:09:05
Φωτογραφία για Κτήνος στις ΗΠΑ νάρκωνε τη γυναίκα του και τραβούσε βίντεο την ώρα που τη βίαζε
Σε οκτώ κατ' οίκον περιορισμό καταδικάστηκε την Παρασκευή ο Ντέιβιντ Γουάιζ, ένας 52χρονος άντρας από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος... για τουλάχιστον πέντε χρόνια, νάρκωνε και στη συνέχεια βίαζε τη γυναίκα του. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι σύμφωνα με το protothema, το γεγονός ότι τραβούσε σε βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις του, οι οποίες τελικά οδήγησαν στην καταδίκη του.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Huffington Post, στα βίντεο η γυναίκα -η οποία έχει πάρει πλέον διαζύγιο από τον Γουάιζ- φαίνεται να κοιμάται ή να μην έχει τις αισθήσεις της την ώρα που ο άντρας της τη βιάζει.

Η γυναίκα βρήκε το επίμαχο βίντεο στο κινητό του συζύγου της. Ωστόσο, δεν ήθελε να μεγαλώσουν τα παιδιά της χωρίς πατέρα για αυτό και περίμενε δύο χρόνια προτού απευθυνθεί στις αρχές, καταθέτοντας μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Μάλιστα, πιστεύει ότι ο άντρας της την ύπνωνε και τη βίαζε για πολλά χρόνια αφού ένα βράδυ το 2005 είχε ξυπνήσει με ένα χάπι στο στόμα της. Δυστυχώς όμως, τότε δεν είχε καταλάβει πόσο κακό της έκανε ο άντρας που αγαπούσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ