2014-05-20 03:46:07
Φωτογραφία για Δήλωση του Σίμου Δανιηλίδη για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, ο επικεφαλής της «Νέας Αυτοδιοίκησης», δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση «Οι συμπολίτες μας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών έστειλαν τα μηνύματά τους, έκαναν την επιλογή τους και με το ισχυρό ποσοστό του 47% έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας, στη διοίκησή μας, στο έργο και το πρόγραμμά μας.

»Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι λάβαμε τα μηνύματα με στόχο να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις, να επιταχύνουμε και να εντατικοποιήσουμε τη δημιουργική μας προσπάθεια.

»Τους καλούμε στις 25 Μαΐου να σφραγίσουν τη μεγάλη νίκη, δίνοντάς μας ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσουμε τη δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

»Όλοι μαζί με ενότητα και συνεργασία απέναντι στα προβλήματα του τόπου. Όλοι μαζί για να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε. Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για περισσότερα.


»Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη προσοχή, σεβασμό και ευαισθησία, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας και την ανάπτυξη κάθε γειτονιάς. Το σχέδιό μας εμπλουτίζεται με την πολύτιμη συμβολή των πολιτών του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Συνεχίζουμε με απόλυτη εντιμότητα και πιστή τήρηση της νομιμότητας και της διαφάνειας.

Για μία ακόμη φορά δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι, όπως τόσες τετραετίες έτσι και τώρα, δεν θα εγκαταλείψουμε το δήμο μας. Είμαστε προσηλωμένοι στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είμαστε προσηλωμένοι και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι αγαπάμε αυτόν τον τόπο και δεν θα τον εγκαταλείψουμε ποτέ, για κανέναν λόγο και καμία άλλη θέση.

»Χωρίς πόλωση και διαχωρισμούς, συνεχίζουμε μαζί, στα σίγουρα μπροστά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ