2014-05-20 20:07:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ... ΑΓΓΛΙΑ Ο ΚΑΡΟΛ
Ο Ρόι Κάρολ λέει, όπως όλα δείχνουν, αντίο στον Ολυμπιακό έχοντας στα χέρια του τρεις προτάσεις από την Αγγλία, όπου θέλει να επιστρέψει.

Η πλευρά του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα έκανε ήδη μία συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην οποία ενημερώθηκε (ξανά) πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά με βάση τους γκολκίπερ που υπάρχουν στο δυναμικό. Εξάλλου έχει μπροστά του τον Ρομπέρτο και τον Μπάλας Μέγιερι. Ο Ρόι Κάρολ θέλοντας να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να το πετύχει αυτό μένοντας στο Λιμάνι οπότε εξετάζει τις επόμενες επιλογές του. Έχει γίνει αποδέκτης τριών καλών προσφορών από το Νησί αλλά και προτάσεων από το MLS, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Ο Κάρολ επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο για τουλάχιστον ακόμα 2 με 3 χρόνια ειδικά από την στιγμή που υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Φυσικά προτιμά την Αγγλία για ευνόητους λόγους καθώς εκεί θα μπορέσει να αγωνίζεται σε αρκετά ματς.

Στην Αμερική από την άλλη θα μπορούσε να αγωνιστεί πιο πολλά χρόνια. Οι τελικές επαφές αναμένεται να γίνουν τον Ιούνιο ενώ ίσως υπάρξει ακόμα μία συνάντηση με τον Ολυμπιακό. Την δεδομένη στιγμή πάντως όλα συγκλίνουν στο ότι ο Κάρολ θα παίζει τη νέα χρονιά στην Αγγλία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ