2014-05-20 21:27:13
Φωτογραφία για ΤΟ... ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣΑΝΤΟ!
Πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντναμό Ζάγκρεμπ είναι ο Πάουλο Μασάντο, καθώς οι ερυθρόλευκοι μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με τους Κροάτες για την παραχώρησή του!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι κοντά στο να αποκτήσει τον Πάουλο Μασάντο από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως η πληροφόρηση έχει... βάση. Πηγές από την Κροατία αναφέρουν πως η συμφωνία είναι σχεδόν έτοιμη να ολοκληρωθεί καθώς απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να δώσουν το «ΟΚ» οι ερυθρόλευκοι και να παραχωρήσουν τον Πορτογάλο μέσο στην Ντιναμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", μάλιστα, ήδη υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας του Ολυμπιακού με τους Κροάτες για να παραχωρηθεί ο Μασάντο. Το αν αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού ή με τη μορφή πώλησης, καθώς ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015, δεν έχει γίνει γνωστό.

Το δεδομένο είναι πως ο Μασάντο δεν έχει πρόβλημα να παίξει στους Κροάτες, ενώ οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να μην τον υπολογίζουν και δεν έχουν θέμα να τον παραχωρήσουν. Συνεπώς, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ