2014-05-20 22:20:12
Φωτογραφία για Kώστας Χριστόπουλος: Δεν ψηφίζουμε για εκδίκηση - Βολές κατά Πελετίδη και Δημαρά
Ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Ο κ. Πελετίδης έσπευσε την ημέρα της άφιξης του κ. Τσίπρα να διευκρινίσει ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται για να επισφραγίσει κάποια πολιτική συμφωνία μαζί του, προκειμένου να εκλεγεί στην Πάτρα δήμαρχος του ΚΚΕ στον Β’ γύρο.

Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία του κ. Πελετίδη να πετάξει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ από πάνω του, αφού δεν θέλει να κατηγορηθεί για ανίερες συμμαχίες με κόμματα τα οποία καταγγέλλει μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Παρόλα αυτά η βιαστική δήλωση που έκανε, επιτρέπει στον καθένα να εκτιμά ότι υποκρύπτονται άλλες πολιτικές επιδιώξεις.

Όσο για την στήριξη που ανακοίνωσε ο απερχόμενος δήμαρχος στον κ. Πελετίδη ενόψει της δεύτερης Κυριακής, αναρωτιόμαστε ποιες ομοιότητες μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στις παρατάξεις Πελετίδη και Δημαρά.

Είναι ανθρώπινο να συμβαίνουν όλα αυτά, ειδικά ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Οφείλουμε όμως να δώσουμε στους συμπολίτες μας να καταλάβουν ότι την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε αυτόν που θεωρούμε για ικανότερο Δήμαρχο της επόμενης πενταετίας. Δεν ψηφίζουμε για εκδίκηση.

Επιλέγουμε τον συνδυασμό που έχει στις τάξεις του πρόσωπα με διάθεση να εργαστούν σκληρά για την Πάτρα, και όχι αυτούς που επιλέχθηκαν από «το κόμμα».

Θέλουμε η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει προτάσεις και να αναζητά λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μας. Όχι να καταφεύγει στην «τυφλή» διαμαρτυρία, αρνούμενη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, τα προγράμματα κατά της ανεργίας, την ανάπτυξη κ.ο.κ.

Ας σκεφτούμε καλά τι θέλουμε, κι ας επιλέξουμε. Γιατί μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ