2014-05-21 04:03:05
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια Ολυμπιακού στη Μακάμπι
Μετά τον πέμπτο αγώνα της προημιτελικής φάσης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που βρήκε νικήτρια και προκριθείσα (με 3-2 νίκες) στο φάιναλ-4 του Μιλάνου την ισπανική ομάδα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε ευχηθεί «καλή τύχη» στους αντιπάλους της «βασίλισσας», θέλοντας να τονίσει το μέγεθος της δυσφορίας του για τον τρόπο που είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό οι «μπλάνκος».

Η ευχή του εκ των ιδιοκτητών της πειραϊκής ομάδας έπιασε... τόπο, όπως δεικνύει η κατάληξη, αφού αν και μέγιστο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου η Ρεάλ ηττήθηκε στον τελικό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί αντικατέστησαν λοιπόν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης και η διοίκηση της πειραϊκής ΚΑΕ συνεχάρη τους νέους πρωταθλητές.

«Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Ευρωλίγκας 2014. Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και όλους όσοι συνέβαλαν σ' αυτή την εξαιρετική απόδοση, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρωλίγκας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε οι διάδοχοι του Ολυμπιακού στο κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη, επιδεικνύοντας πάθος και επιθυμία, κάτι που κάνει την επίτευξη του στόχου ακόμη πιο μοναδική» αναφέρει η επιστολή που απέστειλε η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ