2014-05-21 09:12:01
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βαρύ πλήγμα για 22 Ταμεία!»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «με ξαφνικό θάνατο απειλούνται τα περισσότερα ταμεία επικουρικής ασφάλισης και... χορήγησης εφάπαξ, αφού η κατάργηση των κοινωνικών πόρων, που αποφάσισε το υπουργείο Εργασίας, θα έχει ως αποτέλεσμα να υποστούν δραματικές απώλειες εσόδων, που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 500.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση».

ΕΘΝΟΣ: «Κωδικός «SOS» για τις Πανελλαδικές»

Η εφημερίδα γράφει ότι «πλήρη οδηγό για όσα θα πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι στις εξετάσεις, παρουσιάζει το «Εθνος». Στις εξετάσεις πολλά κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τη Δευτέρα ανοίγει η Τράπεζα Θεμάτων για τους μαθητές της Α’ Λυκείου».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Ευρω-βόμβα στο πάρτι των σκουπιδιών»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «τινάζονται στον αέρα οι 14 ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων ύψους 2,2 δισ. ευρώ στην Αττική (Κερατέα, Γραμματικό, Φυλή, Α. Λιόσια) και σε ακόμη 10 περιφέρειες στης χώρας, που έχουν δρομολογηθεί την τελευταία τριετία».


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Προέβλεψε την τουρκική εισβολή του 1974 και…αυτήν που έρχεται το 2014!»

Η εφημερίδα γράφει ότι «πόνος, αίμα και δυστυχία παντού στο νησί… Γενικός πόλεμος και παγκόσμια κρίση… Αλλά και η εμφάνιση ενός Ελληνα αυτοκράτορα, που θα έδινε την οριστική λύση και θα έφερνε την Ενωση»! Το Πολεμικο Ναυτικό έχει «απλωθεί» στο βόρειο Αιγαίο, ενώ η Πολεμική Αεροπορία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σταδιακή μείωση της φορολογίας- Τι περιλαμβάνει το Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «ελαφρύνσεις: ανώτερος φορολογικός συντελεστής 15% για επιχειρήσεις, 33% για υψηλά εισοδήματα και ΦΠΑ στο 12%. Ανάπτυξη: κοινοτικά κονδύλια και εθνικοί πόροι σε Τουρισμό, Αγροτικό Τομέα, Τεχνολογία, Ενέργεια, Πολιτισμό. Απασχόληση: Στόχος το 2018 η δημιουργία 770.000 θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

ΕΣΤΙΑ: «Το «Σχέδιο Ζ» και ο κ. Τσίπρας»

Η εφημερίδα γράφει ότι «χθες ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο περιβόητο «Σχέδιο Ζ», που είχαν εκπονήσει οι Ευρωπαίοι για την περίπτωση που δεν θα καθίστατο δυνατός ο σχηματισμός φιλοευρωπαϊκής Κυβερνήσεως στη χώρα μας, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012».

Η ΑΥΓΗ: «Όχι στους εκλεκτούς Σαμαρά, ναι στα προοδευτικά ψηφοδέλτια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «σε πανστρατιά για «να τελειώνουμε την Κυριακή με την ενιαία επιχείρηση εξουσίας Σαμαρά-Βενιζέλου» κάλεσε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας χθες βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση, πολύ μεγαλύτερη της προεκλογικής του 2012, στην Πάτρα».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Αντώνης Σαμαράς- Βροχή προεκλογικών υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «ποταμός προεκλογικών υποσχέσεων χθες από τον πρωθυπουργό σε διακαναλική μετάδοση, για να αποτρέψει την αποδοκιμασία της συγκυβέρνησης. Αφού με την πολιτική του ισοπέδωσε την κοινωνία, παρουσίασε το «αναπτυξιακό» του πρόγραμμα, μοιράζοντας υποσχέσεις σε όλους, επιδιώκοντας τη συσπείρωση των οπαδών του επικαλούμενος τον μπαμπούλα της αποσταθεροποίησης».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η ώρα των τελικών διλημμάτων»

Η εφημερίδα γράφει ότι «τα τελικά τους διλήμματα προς το σώμα των ψηφοφόρων θέτουν τα κόμματα τέσσερις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την κρίσιμη μάχη της Ευρωβουλής και του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών»

Ο ΛΟΓΟΣ: «Δουλειά σε 10.000 ανέργους»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ημέρες οι προσλήψεις των 10.000 ανέργων, ηλικίας 30 έως 66 ετών, από επιχειρήσεις που επιδοτούνται για την πρόσληψη τους από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Πρόκειται για θέσεις εξαρτημένης εργασίας, πλήρους απασχόλησης με πλήρη μισθό και ασφάλιση».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ δυναμώνει την πάλη για τα λαϊκά συμφέροντα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «τα ζητήματα οικονομίας, πολιτικής, κοινωνίας, τα εθνικά θέματα μας αφορούν όλους και όλες, τις επιλογές μας καθημερινά, αφορούν και την ψήφο μας την Κυριακή για τις ευρωεκλογές».

ΤΑ ΝΕΑ: «Κρυφά φλερτ με τη Χρυσή Αυγή»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ακόμα και σε φλερτ με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγή –τους οποίους αρνούνται να χαρακτηρίσουν ναζιστές- προχωρούν ορισμένοι υποψήφιοι, μετά τη διαπίστωση ότι οι ψήφοι της οργάνωσης έχουν ρόλο «ρυθμιστή».

KONTRA NEWS: «Μας τάζουν λαγούς με πετραχήλια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «και τι δεν είπε ο κ. Σαμαράς, προκειμένου να πείσει το φιλοθεάμον κοινό, ότι θα καλύψει 770.000 θέσεις εργασίας! Περιέγραψε τους ρυθμούς ανάπτυξης του Ντουμπάι την εποχή της τουριστικής έκρηξης, της Νορβηγίας και του Κατάρ με τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο για να μας πείσει».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Η ψήφος στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Φόρος 15% στα κέρδη 33% στα εισοδήματα»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «φορολογία: στόχος η μείωση του ΦΠΑ στο 12% για όλα τα προϊόντα. Καταθέσεις: μέτρα για επιστροφή των αποταμιεύσεων στις τράπεζες. Αναπτυξιακό σχέδιο: αύξηση του ΑΕΠ κατά 54 δις. ευρώ έως το 2021. Απασχόληση: 550.000 νέες θέσεις εργασίας σε τέσσερα χρόνια».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Αναβάθμιση σχεδιάζει ο Fitch για την Ελλάδα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «ιδιαίτερα πιθανή θεωρείται μια αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch την Παρασκευή, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις δικαιολογούν μια τέτοια διαδικασία». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ