2014-05-21 18:20:26
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Διψασμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδειξε στις δηλώσεις του στην κοινή συνέντευξη Τύπου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, ευχήθηκε να γίνουν ωραίοι τελικοί και να παιχτεί μπάσκετ, μακριά από τις ακρότητες και τη βία στα γήπεδα, ενώ τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει ο Θρύλος το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός και ηγέτης των ερυθρόλευκων στη συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθούμε να γίνουν καλά παιχνίδια, χωρίς ακρότητες και να κερδίσει μέσα στο γήπεδο η καλύτερη ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα κι όχι ατομικό. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις 2-3 αντιπάλους, αλλά καλούμαι να βρω λύσεις και να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο λόγω της απουσίας από το Final 4: «Υπάρχουν στιγμές που δεν θα παίξεις καλά και θα πληγωθείς από εξωαγωνιστικούς παράγοντες όπως οι τραυματισμοί. Αυτά όμως πρέπει να τα αφήνουν πίσω τους οι μεγάλες ομάδες. Νιώθουμε ευλογημένοι για όσα έχουν καταφέρει οι ελληνικές ομάδες. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αυτό έχει μείνει και θα δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Άλλες φορές παίρνεις όλους τους τίτλους, άλλες δύο ή έναν κι άλλες κανέναν. Στον αθλητισμό κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τις επιτυχίες».

Σχετικά με το αν οι παίκτες μπορούν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν στην εξάλειψη της βίας, ο αρχηγός του Θρύλου τόνισε: «Εμείς είμαστε εδώ τόση ώρα και μια μπασκετική ερώτηση δεν έχουμε ακούσει. Να λύσουμε εμείς τα προβλήματα; Ας τα λύσουν οι αρμόδιοι. Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο. Για να παίξουμε μπάσκετ είμαστε στις ομάδες μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ