2014-05-22 07:53:11
Φωτογραφία για Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος: Η τιμή προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη
"Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινής ευχαριστίες μου προς όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα και μου εμπιστευτήκατε την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές στις οποίες με αναδείξατε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρώτο περιφερειακό σύμβουλο.

Η τιμή προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη.

Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αγάπη με την οποία με περιβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας πλήρη γνώση του βάρους των ευθυνών που αναλαμβάνω απέναντί σας, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα παραμείνω πιστός στις αρχές και τις αξίες που με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή.

Σας διαβεβαιώ πως θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με αποκλειστικό στόχο ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για εμάς και τα παιδιά μας.

Σε έναν αγώνα που δε σταματά εδώ συνεχίζω να διεκδικώ όσα μας ανήκουν. Η ΠΔΕ αξίζει και πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια και αυτό εξαρτάται από εμάς.

Ας στρατευτούμε στην τελική προσπάθεια την Κυριακή και ας ανανεώσουμε με την ψήφο μας τις ελπίδες και τις προσδοκίες που έχουμε όλοι για το μέλλον του τόπου μας στηρίζοντας τον συνδυασμό του Α. Κατσανιώτη."

Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ