2014-05-22 08:40:14
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ!
Για το ανθρώπινο πρόσωπο και τον κοινωνικό ρόλο του Ολυμπιακού μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της πειραϊκής εκκλησίας παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, όπου ανάμεσα στα άλλα και εκτός από τις εκλογές αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα τόνισε: «Είναι χρέος μας να βοηθάμε την πόλη, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μειωθούν τα συσσίτια. Και πώς θα μειωθούν; Αν βρει δουλειά ο κόσμος. Αυτό έχει σημασία. Να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και ο κόσμος να μπορεί να βρει δουλειά, να ζει με αξιοπρέπεια και από την άλλη πλευρά να βοηθήσουμε την εκκλησία στο κοινωνικό της έργο. Να μην είναι μόνο τα συσσίτια. Να γίνουν και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει η εκκλησία και να την βοηθήσει ο Δήμος και οι ιδιώτες. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλοί, οι οποίοι δεν το έχουν πράξει ακόμα όταν δουν ότι γίνεται ένα πραγματικό έργο και ξέρουν ότι τα χρήματα τα οποία θα δώσουν, θα πιάσουν τόπο. Όπως είδατε η προσπάθεια η οποία έχουμε κάνει, έχει αγκαλιαστεί μέσα σε λίγες ημέρες από τον Πειραιώτη και την Πειραιώτισσα. Όταν ξεκινήσουμε το έργο μας στον Δήμο, πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν αμφιβολίες για το τι γίνεται, πιστεύω ότι βλέποντας ότι τα έργα προχωράνε και ότι υπάρχει καλή διαχείριση, είμαι σίγουρος ότι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και θα δείτε έναν διαφορετικό Πειραιά. Αυτό θέλουμε όλοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Smart εναντίον Mini και Audi A1
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Smart εναντίον Mini και Audi A1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ