2014-05-22 13:14:04
Φωτογραφία για ΡΙΧΝΕΙ... «ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ» Ο ΤΟΥΡΕ!
Ο Γιάγια Τουρέ έριξε... λάδι στη φωτιά για τις φήμες περί αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Σίτι αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοικτά.

Όχι απλώς δεν έσπευσε να διαψεύσει τον μάνατζέρ του για τις σκέψεις του περί αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο ίδιος ο Τουρέ φρόντισε να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη φημολογία γύρω από το όνομά του.

Η πλευρά του Ιβοριανού μέσου εξέφρασε δυσαρέσκεια με αφορμή ότι ο σύλλογος αγνόησε να του ευχηθεί στα 31α γενέθλιά του και έκτοτε άρχισαν οι φήμες πως επιζητά νέο συμβόλαιο ή μεταγραφή. Κι ενώ ο ατζέντης του, Ντιμίτρι Σέλουκ, διέψευσε το πρώτο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν διέψευσε το δεύτερο.

«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει, γιατί στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το μέλλον. Λόγω της εξαιρετικής σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι, όλοι μιλούν για μένα και όλα είναι ανοικτά. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά αυτή τη στιγμή η προσοχή μου είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά από αυτό θα δούμε. Ο μάνατζέρ μου ξέρει τι πρέπει να κάνει και τον εμπιστεύομαι. Πάντα είμαστε ανοικτοί σε όλα», δήλωσε ο Αφρικανός άσος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ