2014-05-22 14:17:05
Φωτογραφία για Το δώρο του Διαμαντίδη στον Σπανούλη
Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης απέδειξαν για ακόμα μία φορά την άριστη σχέση τους, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Σκουντής με σημερινό (22/5) δημοσίευμα στο Goal.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Goal: «Ο Διαμαντίδης που έφτασε νωρίτερα στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», κρατούσε στο χέρι του µια τσάντα από κατάστηµα παιδικών δώρων και µόλις έφτασε ο Σπανούλης και αγκαλιάστηκαν, του την έδωσε: Επειδή µε έτρωγε η περιέργεια, προσπάθησα να κρυφακούσω και µολονότι δεν κατάφερα να πιάσω όλη τη στιχοµυθία νοµίζω ότι ο αρχηγός τουΠαναθηναϊκού κουβάλησε ένα δώρο για τα πρώτα γενέθλια του τρίτου γιου του οµολόγου του στον Ολυµπιακού (που θα τον βγάλει Δηµήτρη, προς χάριν του µεγαλύτερου αδερφού του), µαζί µε την πρόσκληση για τα βαφτίσια της δικής του κόρης!»

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το... πρώτο που δείχνει τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι ηγέτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, οι οποίοι δίνουν συνεχώς απαντήσεις σε όσους τους θεωρούν... τσακωμένους, ωστόσο πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους όσους θα βρεθούν σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς της Α1. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ