2014-05-22 16:29:06
Φωτογραφία για Τι φανταζόσασταν όταν η Αντζελίνα κι ο Μπραντ ανακοίνωναν ταινία μαζί;
«Δεν είναι αυτό που λέμε μεγάλη ταινία και δεν είναι περιπέτεια δράσης. Είναι από τις ταινίες που αγαπάμε να βλέπουμε και σπανίως μας ζητούν να γυρίσουμε» σχολίασε η Τζολί, μιλώντας για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει με τον Μπραντ Πιτ, εκτός φυσικά από το γάμο τους. «Είναι πειραματικό, ανεξάρτητο σινεμά, όπου θα ξαναβρεθούμε μαζί ως ηθοποιοί με ωμό, ρεαλιστικό ύφος κι ανοιχτοί σε νέα πράγματα».

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία από την πρώτη και μοναδική φορά που βρέθηκαν μαζί σε γύρισμα (το φιλμ του Νταγκ Λάιμαν, «Mr and Mrs Smith» κυκλοφόρησε το 2005) οι φήμες ότι το ζευγάρι θα ξαναδουλέψει μαζί είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονες, με επικρατέστερο σενάριο να δούμε τους δύο συμπρωταγωνιστές κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας του Πιτ, Plan B. Αν και οι αυξημένες τους υποχρεώσεις στην πολυμελή τους οικογένεια, είχαν μέχρι τώρα επιβάλει μια εκ περιτροπής απουσία των δύο από τη βάση τους για τα γυρίσματα και τις προετοιμασίες των παραγωγών στις οποίες συμμετείχαν, το ζευγάρι φαίνεται ότι εξέτασε σοβαρά την πιθανότητα να ξαναβρεθούν σε ταινία μαζί και αναμενόμενα δημιουργεί το απόλυτο buzz.


Προς το παρόν η φετινή Maleficent ολοκληρώνει το βιογραφικό δράμα εποχής «Unbroken», επάνω στη ζωή του Ολυμπιονίκη και ήρωα πολέμου Λουί Τζαμπερίνι, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα εμφανιστεί το φθινόπωρο στο «Fury» του Ντέιβιντ Αγιέρ, ενώ έχει στα υπόψιν μια σειρά από πιθανές συνεργασίες, μεταξύ άλλων με τους Στίβεν Νάιτ και Ντέιβιντ Μισό.Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν οι «Μπραντζελίνα» αποφασίσουν να ξαναδουλέψουν μαζί, δεν έχουν να ανησυχούν για τα εισιτήρια.

Από την Ανθή Νταουσάνη - e-go
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΡΟΜΠΕΡΤΟ... VS ΜΙΤΣΕΛ! (PHOTOS)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΡΟΜΠΕΡΤΟ... VS ΜΙΤΣΕΛ! (PHOTOS)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ