2014-05-22 17:44:27
Φωτογραφία για «Σφαγή» και αίμα στην αρένα! Ταύροι ξεκοίλιασαν τρεις ταυρομάχους [photos + video]
«Οι ταυρομαχίες δεν είναι σπορ. Ποτέ δεν ήταν. Είναι μια τραγωδία. Η τραγωδία του θανάτου του ταύρο». Αυτό έγραψε ο Έρνεστ Χέμινγουέι όταν αντίκρισε για πρώτη φορά... το «άθλημα» που ενθουσιάζει μεγάλη μερίδα Ισπανών.

Κάποιες φορές όμως οι ρόλοι αντιστρέφονται και τα θηριώδη ζώα στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν περνούν στην αντεπίθεση και παίρνουν την δική τους εκδίκηση.

Η φετινή σεζόν των ταυρομαχιών στην Ισπανία βάφτηκε με αίμα και θεωρείται η χειρότερη εδώ και δεκαετίες καθώς από την πρώτη ημέρα των αγώνων στην κυριολεξία ξεκοιλιάστηκαν τρείς ταυρομάχοι!

Η αρένα Las Ventas συγκλονίστηκε από εικόνες σοκ και παγωμάρας στις κερκίδες καθώς ο ματαντόρ που άνοιξε την σεζόν,ο David Mora, υπέστη σοβαρότατα τραύματα από τον έξαλλο ταύρο που τον περιέφερε στον αέρα, καρφωμένο από το γόνατο.

H Ισπανική εφημερίδα El Pais χαρακτήρισε το ατύχημα ως «τρομακτικό, συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό».

Οι τρεις ματαντόρ μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο και οι διοργανωτές του φεστιβάλ του San Isidro ανακοίνωσαν ότι – για πρώτη φορά εδώ και 35 χρόνια- η σεζόν αναβάλλεται.

Οι αγώνες τερματίστηκαν καθώς δεν είχε μείνει ταυρομάχος όρθιος για να αντιμετωπίσει τους ταύρους, ένα γεγονός που έχει να συμβεί από το 1979 και μόλις τρείς φορές στην ιστορία του επικίνδυνου και αιματηρού θεάματος.

Πηγή: exedra.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ