2014-05-22 20:27:05
Φωτογραφία για «ΧΑΜΟΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Μέγιερι… περικυκλώθηκαν από φίλους του Ολυμπιακού, κατά την παρουσία τους στο Σύνδεσμο της Νέας Υόρκης, στις ΗΠΑ!

Οι «διψασμένοι» για το «ερυθρόλευκο» χρώμα φίλοι του Ολυμπιακού, άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν διαρκώς από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, επιφύλαξαν κάτι παραπάνω από… θερμή υποδοχή στους 3 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ Αριέλ Ιμπαγάσα και Μπάλαζ Μέγιερι! Οι 3 άσοι του Θρύλου έδωσαν το παρών στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης, με αφορμή την εκδήλωση (ετήσια, πλέον έχει γίνει θεσμός) που πραγματοποιεί ο σύνδεσμος!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περικυκλώθηκαν από φίλους του Ολυμπιακού και δέχθηκαν πολλές ερωτήσεις, για τους ίδιους, για τον Θρύλο, για τη νέα σεζόν και όχι μόνο. «Είναι πολύ όμορφη εμπειρία το γεγονός ότι ήρθαμε στη Νέα Υόρκη για να συναντήσουμε αυτούς τους... "τρελούς" οπαδούς του Ολυμπιακού! Έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους για εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε εδώ, ενώ είναι σημαντικό και για την ίδια την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπάλαζ Μέγιερι, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε: «Φυσικά, δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός έχει τόσο μεγάλο φαν κλαμπ έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, και ειδικά στη Νέα Υόρκη
. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν».

Ερωτηθείς για την ευρωπαϊκή καταξίωση, την οποία ο Θρύλος έχει πετύχει, αλλά και το όνειρο της διεκδίκησης ενός τίτλου, ο Μέγιερ σημείωσε: «Είναι δύσκολη ερώτηση, γιατί κάθε σεζόν είναι διαφορετική, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Η κατάκτηση ενός τίτλου επηρεάζεται από κάποιες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις μια καλή πορεία κάποια χρονιά, σε συνδυασμό με την τύχη, και να κατακτήσεις το UEFA Europa League.

Μια άλλη χρονιά, μπορεί να περάσεις στους "16" και να μην προχωρήσεις. Σε αυτό το επίπεδο, οι ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικότητας και κάποια μικρά πράγματα μπορεί να καθορίσουν ποια θα είναι η κατάληξη της αγωνιστικής σεζόν».

Από την πλευρά του ο Φουστέρ είπε πως : «Φέτος κάναμε μια πολύ καλή πορεία. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ, με Παρί Σεν Ζερμέν, Άντερλεχτ και Μπενφίκα και καταφέραμε να περάσουμε στους "16"».

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, για το εάν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τον Ολυμπιακό τόνισε πως «είναι, όμως, κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά την δεδομένη χρονική στιγμή».

Από την «κουβέντα» δεν θα μπορούσε να λείψει και η Τούμπα και όσα έκτροπα συνέβησαν εκεί, κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. «Η χειρότερη στιγμή της χρονιάς ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός στην Τούμπα, γιατί αυτά που έγιναν εκεί ξεπερνούν ό,τι συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν θέλω να το ξαναζήσω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τρίωρο. Εύχομαι να μην συμβεί ξανά αυτό», ήταν τα λόγια του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος όμως στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τη «μάχη» του Πειραιά και τόνισε: «Ασφαλώς, δεν είμαι Έλληνας πολίτης και δεν μπορώ να ψηφίσω. Όμως, σίγουρα ο κ. Μώραλης και ο κ. Μαρινάκης γνωρίζουν γιατί κατέβηκαν στις εκλογές. Τους ευχόμαστε, λοιπόν, καλή επιτυχία σε αυτήν τη νέα τους περιπέτεια».

Μπροστά υπάρχει για τον Ολυμπιακό το ICC, η σπουδαία διοργάνωση στις ΗΠΑ, την οποία ο Θρύλος θα τιμήσει με την παρουσία του, ανάμεσα σε άλλους μεγάλους από τη Γηραιά Ήπειρο. Μιλώντας για το τουρνουά ο Νταβίντ Φουστέρ σημείωσε: «Ζητάω από τον φίλαθλο κόσμο να μας υποστηρίξει, όπως κάνει πάντα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί που ήταν εδώ σήμερα θα δώσουν το παρών στο τουρνουά για να μας στηρίξουν»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ