2014-05-22 20:43:16
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!
Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με απόλυτη ομαλότητα και χωρίς να συμβεί το παραμικρό πρόβλημα.

Για μία ακόμα φορά το πλάνο της Αστυνομίας, αναφορικά με την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Ότι είχε σχεδιαστεί από τους επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας τηρήθηκε κατά γράμμα, με αποτέλεσμα η αποστολή του Ολυμπιακού να μην συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διαδρομή της προς το ΟΑΚΑ, αλλά και κατά την άφιξή της στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ακόμα και μετά τη μεσημεριανή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός όπου γνωστοποιούσε την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ΟΑΚΑ, δεν άλλαξε το παραμικρό και όλα τηρήθηκαν ακριβώς όπως είχαν συμφωνηθεί.

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε έξω από τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων ακριβώς στις 20:15, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κατεβαίνει πρώτος και να τον ακολουθούν από πίσω οι Γιώργος Σκινδήλιας και Χρήστος Σταυρόπουλος, ενώ στην συνέχεια την εμφάνισή τους έκαναν και οι παίκτες της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ