2014-05-22 23:41:07
Φωτογραφία για «ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ Ο ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ»
Ο Τύπος της Ολλανδίας υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στον Φινμπόγκασον και μάλιστα τονίζουν πως ο Ισλανδός θα είναι επιθετικό δίδυμο με τον Χαβιέρ Σαβιόλα στους ερυθρόλευκους.

«Πατώντας» και στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, πως πράγματι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, οι Ολλανδοί προχωράνε το θέμα ένα βήμα παρακάτω. Όπως αναφέρουν, οι ερυθρόλευκοι είναι αρκετά κοντά στον Ισλανδό ποδοσφαιριστή και μάλιστα αναφέρουν πως στους ερυθρόλευκους ήδη σχεδιάζουν τη νέα χρονιά με επιθετικό δίδυμο τους Φινμπόγκασον και Σαβιόλα!

Να τονίσουμε για άλλη μια φορά πάντως πως η περίπτωση του πρώτου σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, μόνο εύκολη δεν είναι για τον Ολυμπιακό. Ο Φινμπόγκασον είναι στη λίστα της μισής Bundesliga, ενώ παράλληλα τις τελευταίες ώρες στο παιχνίδι έχει μπει και η Μπεσίκτας.

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού, ωστόσο, και σε αυτό το μεταγραφικό μέτωπο, είναι πως μπορεί να δώσει στον Ισλανδό επιθετικό το δέλεαρ των ομίλων του Champions League σε αντίθεση με άλλους… μνηστήρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ