2014-05-23 10:43:47
Φωτογραφία για Ο ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ ΣΤΕΛΝΕΙ... ΚΑΜΠΕΛ ΕΚΤΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ!
Η Άρσεναλ είναι στο... παιχνίδι της απόκτησης του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο από τη Γιουβέντους, κίνηση που εάν γίνει θα επηρεάσει τις εξελίξεις για τον Τζόελ Κάμπελ στους «κανονιέρηδες»!

Οι «κανονιέρηδες» έχοντας καταφέρει να φτάσουν μετά από αρκετά χρόνια... ξηρασίας στην κατάκτηση ενός τροπαίου στην Αγγλία θα παίζουν και τη νέα χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πήχης στην Άρσεναλ είναι πάντα ψηλά και το φίλαθλό της κοινό άκρως απαιτητικό. Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι και η υπόθεση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο της Γιουβέντους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr ". Ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να ξεσηκώσει τα... πλήθη στην Άρσεναλ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον της ομάδας αλλά και τις εξαιρετικές του σχέσεις με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Επόμενο είναι (με δεδομένο πως σε περίπτωση που ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο δεν μείνει στη Γιουβέντους η επόμενη επιλογή είναι η Πρέμιερ Λιγκ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει) σε περίπτωση που ο διεθνής Ιταλός ενταχθεί στο ρόστερ της Άρσεναλ να επηρεαστούν οι ισορροπίες για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Ένας σχεδιασμός που πιθανότατα να αγγίξει και τον Τζόελ Κάμπελ αφήνοντάς τον ξανά εκτός του δυναμικού της Άρσεναλ.


Ο Κάμπελ για να μείνει στην ομάδα του Βενγκέρ θέλει να αγωνίζεται, όπως πολλές φορές έχει τονίσει ο ίδιος. Φέτος λόγω Ολυμπιακού και Τσάμπιονς Λιγκ πηγαίνει στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από εμφανές πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής σκοπεύει να κλείσει και του χρόνου σε σύλλογο που να μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και να του δίνει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Αυτό μπορεί να του παρέχει ο πρωταθλητής Ελλάδας, όμως η Άρσεναλ δεν είναι διόλου βέβαιο πως του το εγγυάται.

Ειδικά εάν κλείσει έναν παίκτη όπως είναι ο Τζιοβίνκο, που έχει επίσης συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Από την μεριά του παίκτη αποσαφηνίστηκε πως πρώτα θα μιλήσει με τη Γιουβέντους και μετά θα κοιτάξει τις επιλογές του, κάτι που σημαίνει πως θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους Άγγλους η περίπτωση του άσου της Γιουβέντους που μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων για τον Κάμπελ και να βελτιώσει παράλληλα αισθητά το ποσοστό που έχει ο Ολυμπιακός για να τον κρατήσει τη νέα χρονιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ