2014-05-23 16:18:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Για δύο εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Ακρωτήρι
Πρώτη Παρασκευυή για το Ακρωτήρι, πρώτη Παρασκευή και για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάτρα άλλα οχι και η τελευταία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Ακρωτήρι Club Rio.

Ξεκινάμε με τις 2 Πρώτες εμφανίσεις 30/5 & 6/6.

Την Πέμπτη 29/5 Opening και την Παρασκευή 30/5 Μιχάλης Χαρζηγιάννης Live.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που πέρυσι μας εξέπληξε με την απρόσμενη συνεργασία του με τον ράπερ Μηδενιστή και το κομμάτι «Σε έναν τοίχο» που έγινε και μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, θα είναι ο Βασίλης Αξιώτης και η νεαρή τραγουδίστρια και μουσικός με καταγωγή από την Τρίπολη, Άννα Μαρία Μπιλίδα που συμμετείχε και πήγε πολύ καλά στο διαγωνιστικό τραγουδιστικό τάλεντ σώου, The Voice του ΑΝΤ1.

Το συγκεκριμένο σχήμα έχει ήδη πραγματοποιήσει επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα, στην μουσική σκηνή του YOLO Club και στην Θεσσαλονίκη.


Το μουσικό ταξίδι της παράστασης που παρουσιάζουν, ξεκινά όπως γράφει το musiccorner.gr, κάπου στις αρχές του 2000 και στους πρώτους δίσκους του Μιχάλη Χατζηγιάννη (ενδεικτικά «Κρυφό φιλί» , «Φίλοι και εχθροί» κ.α.) φτάνοντας έως το σήμερα, στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Η αγάπη δυναμώνει» που επίσης έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρους του προγράμματος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεσηκώνει με τον τρόπο του τους πάντες με Highlight αναμφισβήτητα τη στιγμή που ακούγονται οι δημοφιλέστατες επιτυχίες του «Χέρια Ψηλά» και «Ο βυθός σου».

Η καλλιτεχνική – μουσική επιμέλεια του προγράμματος που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για 2 βραδιές και οι Πατρινοί, έχει ο Σόλων Αποστολάκης.

Πηροφορίες/Κρατήσεις

6972729594 & 6972472959.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ