2014-05-23 21:47:07
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας από τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο 47χρόνος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Τρίτη (20/5) μετά το Φάιναλ Φορ του Μιλάνου με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να αποδέχεται όλους τους όρους που έθεσε ο Κατσικάρης συμπεριλαμβανομένου και της επιλογής από τον ίδιο των συνεργατών του.

Πρώτος βοηθός θα είναι σίγουρα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τον οποίο ο Κατσικάρης είχε στο πλευρό στο διάστημα της παρουσίας του ως χεντ κόουτς της ΑΕΚ (2003-5). Στο τεχνικό επιτελείο θα βρίσκεται εφ’ όσον δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Πρίφτης, τον οποίο, επίσης, ο Έλληνας τεχνικός είχε συνεργάτη στην ΑΕΚ, και μάνατζερ θα είναι ο Κώστας Κώτσης, ένας ακόμη συνεργάτης του 47χρόνου προπονητή από την εποχή της Ένωσης.

Η Ομοσπονδία σχεδιάζει να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον Κατσικάρη, που θα αρχίσει ουσιαστικά από την προετοιμασία και την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας (30 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου) την επόμενη εβδομάδα, καθώς θεωρεί ότι μέχρι τότε θα έχει λυθεί η συνεργασία με τον Αντρέα Τρινκιέρι, που έχει συμβόλαιο για το φετινό χρόνο.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΕΟΚ ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα για να βρεθεί συμβιβαστική λύση στην διακοπή του συμβολαίου του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ