2014-05-24 00:02:29
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
Η 24η Μαΐου του 2014 είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον Μίτσελ.

Το πρωί θα βαφτίσει τον εγγονό του και το βράδυ θα παρακολουθήσει την προσπάθεια της αγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει ξανά την κορυφή της Ευρώπης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο "novasports.gr" στη Μαδρίτη, από όπου βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου για όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις.

«Φυσικά παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις στην ομάδα. Δουλεύω για την απόκτηση των νέων ποδοσφαιριστών, για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, με στόχο να δημιουργήσουμε μια ομάδα καλύτερη από αυτή που είχαμε την προηγούμενη σεζόν. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο ραντεβού των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών Ελλάδας για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Δύο ημέρες μετά, η αποστολή των ερυθρόλευκων θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έως και τις 18 Ιουλίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Apex 2 (iOS 7): Cydia tweak update v1.0.1 ($2.99)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Apex 2 (iOS 7): Cydia tweak update v1.0.1 ($2.99)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ