2014-05-24 11:19:00
Φωτογραφία για Πάτρα: Ζητούνται απαντήσεις για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων
Δύο θάνατοι νέων ανθρώπων ζητούν απαντήσεις. Απορίες και ερωτηματικά πλανιούνταν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, πάνω από τον Αγιο Ελευθέριο, στην κηδεία του 36χρονου Δημήτρη Ρηγόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από μια επέμβαση χωρίς ρίσκο. Πολλοί ήταν οι πρώην συνάδελφοι και φίλοι του, που παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία για να πουν το στερνό αντίο στον Δημήτρη.

Ο 36χρονος έφυγε από τη ζωή μετά από μια εγχείρηση ρουτίνας, όπως υποστηρίζει το στενό συγγενικό του περιβάλλον, το οποίο εξετάζει όλα τα δεδομένα και αναμένεται να αναζητήσει ευθύνες για τον θάνατο του άτυχου νέου. Ο Δ. Ρηγόπουλος, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι συγγενείς του, πήγε για την επέμβαση σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας, θεωρώντας ότι θα έχει καλύτερη παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Η οικογένεια εκφράζει παράπονα για το ιατρικό περιβάλλον και τα μέλη της δηλώνουν αποφασισμένα να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τον Δημήτρη. Μάλιστα έχουν ήδη απευθυνθεί σε ανθρώπους που γνωρίζουν, ώστε να βρουν απαντήσεις για τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.


Θρήνος όμως και για τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Σταύρο Παναγιωτόπουλο. Ο άτυχος άνδρας «έφυγε» σε ηλικία μόλις 50 ετών, σκορπίζοντας την θλίψη σε όσους τον γνώριζαν. Ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος πήγε την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο με πρόβλημα στην κοιλιά. Πονούσε και έκανε εμετό. Κανείς όμως από τους εφημερεύοντες ιατρούς του «Αγίου Ανδρέα» δεν υποψιάστηκε πως ίσως αυτοί οι πόνοι να ήταν «προάγγελοι» καρδιακού εμφράγματος. Οι γιατροί αντιμετώπισαν το πρόβλημα στο στομάχι (ως στομαχικό) και του είπαν να πάει σπίτι του να ξεκουραστεί. Την επομένη μέρα αισθάνθηκε ξανά πόνους στο στομάχι. Εκανε και έμετο. Πήγε στο Νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν τον πρόλαβαν. Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε.

Οι συγγενείς του αλλά και οι φίλοι του είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την υπόθεση. Θα αναζητήσουν ευθύνες για τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ