2014-05-24 17:14:19
Φωτογραφία για ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ
Έκτακτη σύσκεψη στελεχών του κόμματος συγκάλεσε σήμερα, νωρίς το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τον σημερινό σεισμό με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης.

 Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να μεταβεί επί τόπου κλιμάκιο του κόμματος, πλαισιωμένο με μηχανικούς, ώστε να εκτιμήσουν από κοντά τις επιπτώσεις του σεισμού. Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Μιχελάκη, από τον οποίο ζήτησε επίσημη ενημέρωση  για την έκταση των προβλημάτων.

Εν των μεταξύ, σε Σαμοθράκη και Λήμνο μεταβαίνουν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να ενημερωθούν και να συντονίσουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων εφ' όσον απαιτηθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας:

Στη Σαμοθράκη μεταβαίνουν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης μαζί με τον Διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη.Στη Λήμνο μεταβαίνει ο υποδιοικητής της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Υποστράτηγος Αναστάσιος Πάτμιος.


Υπενθυμίζεται ότι οι μονάδες της ευρύτερης περιοχής βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να συνδράμουν σε αιτήματα των αρμόδιων τοπικών αρχών και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με αφορμή το σεισμό στο Βόρειο Αιγαίο. Σχετική εντολή έδωσε προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ